Vă rugăm să activați JavaScript in browser pentru a putea utiliza site-ul.

Ce obțin - Test de Interese - JVIS

Test de Interese - JVIS

DESCARCĂ EXEMPLU PROFIL
Jackson Vocational Interest Survey

După completarea JVIS, vei primi un raport de aproximativ 20 de pagini, referitor la ariile tale de interes, precum şi o listă de ocupaţii specifice recomandate.

1
Profilul scorurilor la cele 34 de scale de interese, care reprezintă fundamentul raportului tau JVIS. Aceste scoruri iți vor arăta cum se raportează interesele tale la un grup normativ extins.
2
Descrierea activităţilor preferate pentru scalele la care ai obţinut scorurile cele mai mari.
3
Temele generale ocupaţionale. Această secţiune iți arată cum se raportează rezultatele tale la un număr de 10 teme ocupaţionale generale, care ar trebui să ocupe un rol important în planificarea carierei.
4
Similaritatea cu grupurile de ocupaţii. Aici, rezultatele sunt comparate cu cele ale persoanelor dintr-un număr de 350 de ocupații, grupate în 32 de grupuri.
5
Top 3 grupuri de ocupaţii. Enumerarea meseriilor din grupurile cu cea mai mare similaritate cu profilul tău, precum şi a aptitudinilor necesare pentru succesul în respectiva arie.
6
Satisfacţia academică. Această secţiune iți va arăta cum se compară scorurile tale cu ale persoanelor care au urmat facultatea. Deşi aceste scoruri nu prezic performanţa în domeniul academic, indică gradul de satisfacţie în acest mediu şi faţă de activităţile presupuse de acesta.
7
Indici administrativi. Aceştia sunt nişte indici de validitate, care arată cât de consistent ai răspuns la itemii JVIS, şi cât de neobişnuit este profilul tău. Dacă rezultatele JVIS sunt diferite de ceea ce te aştepti, aceşti itemi administrativi pot explica de ce.
Poți previzualiza un profil JVIS | aici