Vă rugăm să activați JavaScript in browser pentru a putea utiliza site-ul.

Despre noi
Despre noi

Serviciul VocationalCentral este oferit de Testcentral / D&D Consultants, cel mai mare editor de teste psihologice ştiinţifice din România, cu un portofoliu de peste 70 de instrumente în toate ariile evaluării psihologice.

TestCentral este un proiect profesionist care contribuie de peste 10 ani la dezvoltarea psihologiei românești și a științelor asociate acesteia. Proiectul s-a concentrat evident pe zona de maximă competență a membrilor săi: psihodiagnosticul și evaluarea psihologică. El include în componența sa două companii de consultanță specializate în adaptarea, etalonarea, publicarea și distribuția națională de instrumente psihometrice și teste psihologice: D&D Consultants Grup și Organizzazioni Speciali OS Romania.

Toate testele promovate de noi sunt instrumente psihometrice consacrate la nivel internațional, instrumente dovedite ca acte majore de creație, semnate de profesioniști proeminenți, care au primit recunoașterea largă a comunității psihologice internaționale. Testele publicate de noi în România trec printr-o fază de traducere, adaptare culturală, validare și etalonare care dureaza între 12 și 24 de luni; această fază este coordonată întotdeauna în România de unul din profesioniștii români recunoscuți în domeniul spre care se concentrează testul respectiv.

Adresându-ne în mod tradițional psihologilor, oferindu-le acestora instrumente de lucru, dorim ca prin VocationalCentral să facilităm accesul la testare psihologică în vederea orientării profesionale direct persoanelor interesate.

Mai multe informații despre despre noi puteţi citi pe www.testcentral.ro.