Vă rugăm să activați JavaScript in browser pentru a putea utiliza site-ul.

Aplică Acum
Aplică Acum

Pentru administrarea unui test şi obţinerea unui profil trebuie să urmezi câţiva paşi simpli:


1 Citeşte Termenii şi condiţiile Serviciului.

2 Achiziţionează accesul la Serviciu prin serviciul de mesaje scrise (SMS) al operatorului tău de telefonie mobilă astfel:

  • Pentru clienții Vodafone sau Orange: Trimite un sms cu inițialele testului dorit (JVIS, IST sau BFQ) la 7575 (tarif: 10.1 euro + TVA). Vei primi înapoi un mesaj în care ți se va cere să confirmi plata pentru accesul pe site trimițând textul DA la 7575. În momentul în care primești codul de acces (Codul SMS) pe telefon, atunci suma de 10.1 euro + TVA va fi retrasă din cont.
  • Pentru clienții Cosmote: Trimite un sms cu inițialele testului dorit (JVIS, IST sau BFQ) la 7575 (tarif: 10.1 euro + TVA). Vei primi înapoi un mesaj în care ți se va cere să confirmi plata pentru accesul pe site trimițând textul DA la 75750 (Atenție! Numarul de confirmare are un 0 în plus față de numărul la care ai trimis primul mesaj) moment în care vei fi taxat și vei primi codul de acces (Cod SMS). Costul total pentru o comandă în reteaua Cosmote este 10.05 euro + TVA.

Plată PrePay

Clienților ce utilizează cartele Pre-Pay li se vor retrage în total 10.1 euro în Vodafone și Orange și 10.05 euro în Cosmote. TVA-ul fiind achitat la achizitionarea creditului.

Plată Abonament

Clienților ce utilizează un abonament li se vor retrage în total 10.1 + TVA euro în Vodafone și Orange și 10.05 + TVA euro în Cosmote. TVA-ul urmează să fie adăugat la factură aferentă lunii în care s-a efectuat comanda.

* Asigură-te că nu trimiţi SMS-ul de pe modul Privat al telefonului, pentru că în acest caz nu va fi posibilă primirea unui răspuns.

3Tastează codul primit (Codul SMS) în spaţiul corespunzător de mai jos, împreună cu numele şi prenumele tale şi codul imagine apărut, pentru a putea începe completarea testului. Apasă butonul Trimite.

* campuri obligatorii

4Completează testul. Apasă butonul Trimite testul. În acest moment va apărea pe ecran un cod (Codul Profil).

5
Tastează mai jos numele şi prenumele (aceleaşi cu care te-ai logat iniţial), împreună cu codul apărut după finalizarea completării testului (Codul Profil) sau primit pe e-mail, pentru a genera profilul. Acest cod trebuie copiat corect, altfel nu vei putea genera profilul şi nici nu îl vei putea recupera odată închisă fereastra care îl conţine.

6Apăsă butonul Trimite şi salvează profilul în format pdf în computerul tău.

7Studiază profilul obţinut. Dacă este posibil, discută-l cu un consilier şcolar sau de carieră.